FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Kamux aloittaa automyyjien rekrytointikoulutuksen

19.03.2019

Kamux aloittaa rekrytointikoulutuksen yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa. Tavoitteena on kouluttaa huippumyyjiä ja työllistää osallistujat koulutuksen jälkeen automyyjän tehtäviin.

”Kamux on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, ja menestyvä liiketoiminta tarvitsee osaavia, sydämellään mukana olevia ihmisiä. Koulutamme jo nykyisellään kaikki uudet myyjät tehtäviinsä Kamuxin omassa koulutuskeskuksessa, sillä noin 80 % myyntihenkilöstöstämme tulee alan ulkopuolelta. Nyt halusimme kokeilla yhteistyössä Markkinointi-instituutin ja TE-palveluiden kanssa järjestettävää rekrykoulutusta tavoittaaksemme myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ehkä hakisi suoraan meillä avoimina oleviin tehtäviin”, henkilöstöjohtaja Jennie Stenbom kertoo.

Aiempi kokemus ei tarpeen, kiinnostus ja aktiivinen ote riittää

Kamuxin rekrykoulutus on suunnattu alanvaihtajille, työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Osallistuminen rekrykoulutukseen ei vaadi aikaisempaa kokemusta alalta.

”Kiinnostus, aktiivinen ote työntekoon sekä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Tavoitteena on kouluttaa huippumyyjiä ja työllistää osallistujat sen jälkeen automyyjän työtehtäviin Kamuxille”, Stenbom jatkaa.

Työpaikka tiedossa koulutuksen jälkeen

Rekrykoulutus koostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä Markkinointi-instituutissa sekä työssäoppimispäivistä, jolloin pääsee soveltamaan koulutuspäivillä opittua käytäntöön Kamuxin myymälässä automyynnin tehtävissä.

”Palkkaamme koulutuksen kautta 20 uutta automyyjää Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja Pohjois-Pohjanmaalle. Työpaikka on siis tiedossa heti, kun koulutus on hyväksyttävästi suoritettu”, Stenbom sanoo.

Koulutus on osallistujille maksuton

Koulutus kestää 3,5 kuukautta, ja se on osallistujille maksuton. Koulutuksen hakuaika on juuri alkanut.

Lisätietoja:

Henkilöstöjohtaja Jennie Stenbom, Kamux Oyj, puh. 050 369 1178 tai kamux.fi

Kamux Oyj on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Ensimmäinen Kamux-autoliike aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja yhtiöllä on tällä hetkellä 47 autoliikettä Suomessa, neljätoista Ruotsissa ja neljä Saksassa. Yhtiö on myynyt perustamisensa jälkeen yli 200 000 käytettyä autoa, joista 46 596 autoa vuonna 2018. Kamuxin liikevaihto nousi 527,8 miljoonaan euroon vuonna 2018. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 472 henkilöä vuonna 2018. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.