FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Kamux avaa Tampereen Lakalaivaan uuden lippulaivamyymälän keväällä 2024

27.07.2023

Kamux Oyj, lehdistötiedote, 27.7.2023 klo 10.00

Kamux avaa Tampereen Lakalaivaan uuden lippulaivamyymälän keväällä 2024

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista ja avaa uuden lippulaivamyymälän Tampereen Lakalaivaan loppukeväästä 2024. Lähes 400 auton suurmyymälä avataan täysin uuteen, Kamuxin tarpeet huomioiden rakennettavaan kiinteistöön, ja sinne siirtyvät nyt Tampereen Hatanpäässä toimiva henkilöautomyynti sekä jo Lakalaivan alueella toimiva hyötyajoneuvomyynti. Uuden myymälän keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella kahden valtatien risteyksessä helpottaa niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaidenkin asiointia ja tuo lisäksi logistisia etuja. Tampereen alueella Kamux palvelee asiakkaitaan myös Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevasta yli 200 auton suurmyymälästä.

”Lakalaivaan nyt rakennettava ja ensi keväänä avattava myymälä on uusitun myymäläkonseptimme mukainen lippulaivamyymälä. Solmimamme vuokrasopimus on tavanomaista pidempi, sillä myymälä rakennetaan täysin tarpeitamme vastaavaksi kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Odotamme innolla sen valmistumista”, kertoo Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivu. ”Keskitämme strategiamme mukaisesti toimintaamme isompiin myymälöihin, joissa voimme pitää esillä enemmän autoja. Laajan valikoiman ja tehokkaamman autojen käsittelyn ja logistiikan lisäksi suurempi myymäläkoko mahdollistaa myös entistä joustavammat aukioloajat.”

Lakalaivan uuden myymälän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön energiatehokkuuteen ja sen ympäristökuormituksen minimointiin. Rakennuksen kantavat osat ovat puurakenteisina vähähiilisiä, ja myös toimisto- ja sosiaalitilat toteutetaan CLT massiivipuurakenteisina. Kiinteistön katolle toteutetaan aurinkovoimala, josta saatava energia hyödynnetään kiinteistön jäähdytyksessä ja paikalle rakennettavissa sähköautojen latauspisteissä. Kiinteistö lämmitetään lähilämmöllä, jonka tuottamisessa uusiutuvien energialähteiden osuus on 50 % ja vuoteen 2030 mennessä 90 %.

”Myymäläkoon kasvaessa kiinteistöjen energiatehokkuus on aiempaakin tärkeämpää, ja on mahtavaa, että saamme avata uuden lippulaivamyymälämme kiinteistöön, jossa energiatehokkuus ja kestävän rakentamisen periaatteet on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. On myös hienoa, että autojen latauspisteissä käytetään myymälän katolla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Suomen suurimpana käytettyjen autojen myyjänä myymme myös paljon käytettyjä sähköautoja ja vauhditamme siten osaltamme autokannan uudistumista ja sähköistymistä Suomessa”, jatkaa Koivu.

Kamuxilla on Suomessa 46 myymälää, ja kattava myymäläverkosto on olennainen osa Kamuxin ristiinmyyntikonseptia, jossa yhtiön yli 7 000 auton valikoima on kaikkien myymälöiden myytävissä ja asiakkaat voivat valita heille sopivimman tavan asioida. Laaja myymäläverkosto myös sujuvoittaa koeajojen ja autojen toimitusten järjestämistä digitaalisten kanavien kautta asioiville asiakkaille, samoin kuin vaihtoautojen vastaanottoa.

Lisätietoja:
Katariina Hietaranta, viestintäjohtaja, puh. 050 557 6765

Kamux Oyj
Konserniviestintä

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on myynyt perustamisensa jälkeen yli 450 000 käytettyä autoa, joista 62 922 autoa vuonna 2022. Kamuxin liikevaihto oli 968,7 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja yhtiön palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 883 henkilöä. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.kamux.com