FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Kamux.fi:n huhtikuun katsotuimmat menopelit: Kesäkiesi katsannossa ja päivitystä vetoautoon

09.05.2019

Käytettyjä autoja vertailtaan ahkerasti verkossa kesän lähestyessä. Huhtikuussa Kamux.fi-verkkosivuilla Mercedes-Benz matkasi jälleen katsotuimpien automerkkien kärjessä, mutta myös Audi, Volkswagen, BMW ja Volvo olivat vahvasti vertailussa mukana. Myös kompakti Seat Leon keräsi katseita ostohousuja jalkoihin sovittavilta.

Käytetyn auton saa saman tien käyttöön

‒ Valtaosa kuluttajista ostaa autonsa käytettynä. Esimerkiksi kesää vasten auto halutaan käyttöön nopeasti ilman pitkää odottelua. Koska myymme kaikkia merkkejä ja malleja, asiakkaan on helppo tehdä myös vertailua siitä, miten erilaiset autot samassa kokoluokassa tai hintatasossa sopivat juuri omaan tarpeeseen, toteaa Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki

Golfilla, Audilla ja Volvolla reissun päälle

Kamux.fi-verkkosivuilla katsotuimpien kärjen muodostavat ne automerkit ja -mallit, joista on tarjolla laaja valikoima vertailtavaksi.

‒ Verkkosivuillamme katsotuimmaksi automalliksi nousi Volkswagen Golf, jonka yli 120 auton valikoimastamme puolet on farmareita ja puolet hatchpackeja. Myös yli 380 auton Audi-valikoimasta mallit A4, A6 ja A7 ovat herättäneet kiinnostusta. Yksittäisenä katsotuimpana autona komeilikin Audi A7. Samoin kiinnostus Volvon eri malleja kohtaan lisääntyi, ja haarukoitavaa riittääkin mukavasti yli 300 Volvon valikoimasta. Katsotuimpien mallien ja -merkkien listalle kiilasi myös Seat Leon, joka on näppärä auto joko pienemmälle perheelle tai hyvä valinta kakkosautoksi, kertoo Iiskonmäki.

Vetoauto kesälomalle

Katsotuimpien yksittäisten autojen TOP 10 -listalta jopa kuusi autoa edusti nelivetovaihteisia katumaastureita, tila-autoja ja kevytkuorma-autoja.

‒ Monille vetoauton päivittäminen on nyt ajankohtaista kesälomaa ajatelleen. Koska näistä on niukemmin tarjontaa suhteessa perheautoihin, ne ovat menevät myös vikkelästi kaupaksi, Iiskonmäki kuvaa kysyntää.

Kamux.fi:n huhtikuun katsotuimmat automerkit 2019

1.Mercedes-Benz
2. Audi
3. Volkswagen
4. BMW
5. Volvo
6. Toyota
7. Ford
8. Nissan
9. Skoda
10. Seat

Kamux.fi:n huhtikuun 2019 katsotuimmat automallit

1. Volkswagen Golf
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Mercedes-Benz, C-sarja
4. Audi A4
5. Audi A7
6. Seat Leon
7. Volkswagen Passat
8. Audi A6
9. Volvo V60
10.Volvo V70

Kamux.fi:n huhtikuun 2019 katsotuimmat autot

1. Audi A7
2. Seat Leon ST
3. Volkswagen Golf
4. Volvo XC60
5. Nissan Titan
6. Land Rover/Range-Rover
7. Truckmaster OX 4X4
8. Toyota Hilux
9. Infiniti FX 30 D
10. Toyota Auris 

b6bff938d250a3a1_800x800ar.jpg