FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Marraskuun katsotuimmat käytettyjen autojen merkit, mallit ja yksilöt

11.12.2018

Marraskuussa Kamux.fi-verkkosivuilla katseita keräsi erityisesti Mercedes-Benz, joka piti klikkausten johtopaikkaa niin merkkien, mallien kuin yksilöidenkin osalta. Mersukuumeeseen toi lievitystä runsas, yli 600 auton valikoima, josta löytyi menopeliä niin mallien kuin hintaluokan suhteen. Katsotuimpien viisikkoon kuuluivat myös BMW, Audi, Volkswagen ja Volvo.

Käytettyihin autoihin otetaan yleensä ensituntumaa verkkosivuilla. Kamux.fi-sivulla riitti vipinää marraskuussa, sillä autoja katsottiin yhteensä noin 260 000 kertaa.

Marraskuu oli selvästi Mersujen aikaa, sillä merkin autot keräsivät klikkauksia yli 30 000. Seuraavaksi eniten kiinnostusta herättivät BMW ja Audi. Myös katsotuimmissa malleissa näkyi näiden merkkien vetovoima: Mersuissa kiinnostivat E- ja C-sarja ja näiden jälkeen S-sarja. Myös muissa suosituissa autoissa katsottiin isompi- ja pienempikorista versiota lähes yhtä paljon, toteaa Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Suosituimmista löytyy eri malleja ja hintaluokkia

Suosituimpien autojen kärkikaartia yhdistää laaja valikoima erimallisia ja -hintaisia autoja.

Esimerkiksi Mercedes-Benzistä on meillä myynnissä yli 600 autoa, BMW:stä ja Volkswagenista taas molemmista 500 menopeliä ja Audista yli 400 autoa. Laaja tarjonta lisää selkeästi innostusta tutustua eri vaihtoehtoihin, Iiskonmäki jatkaa.

Käytetyn auton hinnoittelu on selkeää eikä veromuutoksia tarvitse jännittää

Autoverokeskustelu on ollut aktiivista, mutta käytettyjen autojen ostajien ei siitä tarvitse välittää. Veromuutokset eivät niitä koske.

Verkkosivut ovat tehneet käytettyjen autojen hinnoittelusta varsin avointa ja vertailu on helppoa. Autoa etsivä saa melko nopeasti tuntuman, mikä on tietyn merkin hintataso mallin sekä ajettujen kilometrien ja vuosimallin suhteen. Auton pitää herättää kiinnostusta myös hinnallaan, ja Kamuxin periaate on alusta saakka ollut se, että tarjoamme kilpailukykyiset hinnat asiakkaillemme, Suomen Kamuxia luotsaava Iiskonmäki avaa hinnoittelua.

Käytetty auto on fiksu ja taloudellinen valinta

Monille käytetyn auton hankintaa puoltaa juuri edullinen hintataso verrattuna uuteen. Se on lähtökohtaisesti fiksu ja taloudellinen valinta, kun asiakas pääsee nauttimaan niistä auton edullisimmista kilometreistä, kun uuden auton kalliit kilometrit on ajettu pois esimerkiksi työsuhdekäytössä, jatkaa Iiskonmäki.

Katsotuimmat merkit marraskuussa 2018

 1. Mercedes-Benz
 2. BMW
 3. Audi
 4. Volkswagen
 5. Volvo
 6. Toyota
 7. Ford
 8. Skoda
 9. Opel
 10. Nissan

Katsotuimmat mallit marraskuussa 2018

 1. Mercedes-Benz E-sarja
 2. Mercedes-Benz C-sarja
 3. Audi A6
 4. Audi A4
 5. Volkswagen Passat
 6. Mercedes-Benz S-sarja
 7. BMW 520
 8. Volkswagen Golf
 9. BMW 320
 10. Mercedes-Benz CLS

Top 3 katsotuimmat autot marraskuussa 2018 

 1. Mercedes-Benz CLS 250 cdi
 2. BMW M5
 3. Mercedes-Benz S 350 Bluetec 4matic

Lisätietoja:
Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498

Kamux Oyj on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Ensimmäinen Kamux-autoliike aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja yhtiöllä on tällä hetkellä 44 autoliikettä Suomessa, kaksitoista Ruotsissa ja kolme Saksassa. Yhtiö on myynyt perustamisensa jälkeen yli 180 000 käytettyä autoa, joista 40 957 autoa vuonna 2017. Kamuxin liikevaihto nousi 454,9 miljoonaan euroon vuonna 2017. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 418 henkilöä vuonna 2017. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.