FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Tammikuun katsotuimmat: Mersu kiinnosti sekä bensakoneena että dieselinä

08.02.2019

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamux-ketjun verkkosivuilla oli tammikuun lumikeleillä vilkasta liikennettä.

‒ Suosituimpien autojen merkkien kohdalla dieselit keräsivät bensiiniautoja enemmän katselukertoja. Varsinkin isompikorisissa ja -moottorisissa malleissa dieseleillä on kysyntää. Näitä autoja hankitaan usein aktiiviseen ajoon, ja monilla auton kulutukseen ja ajokilometreihin nähden diesel tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta, toteaa Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Kamux.fi-sivuilla dieselit saivat myös käyttövoimista eniten katselukertoja.

‒ Meillä on laajasti tarjontaa sekä bensiini- että dieselautoista, mutta myös vaihtoehtoisista voimanlähteistä kuten sähkö-, hybridi-, kaasu- ja etanoliautoista. Kysynnän ja tarjonnan suhde menee ostajan ehdoilla eli autoista, joista on kysyntää, haluamme myös tarjota kattavasti eri malleja eri hintaluokissa, Iiskonmäki summaa.

Infiniti nousi tulokkaana listalle

Kamux.fi:n tammikuun katsotuimpien automerkkien TOP 10:ssä oli tilaa myös uudelle listatulokkaalle, Infinitille. Alun perin Yhdysvaltojen markkinoille suunniteltua Nissanin luksusmerkkiä ei tuoda uutena autona Suomeen ja merkki on suurelle yleisölle melko tuntematon.

‒ Infiniti on kyllä tunnettu autoihmisten piireissä. Meille saadaan käytettyinä tuontiautoina aina silloin tällöin muutamia herkkuja, ja niillä on oma kiinnostunut ostajakuntansa, Iiskonmäki jatkaa.

Kamux.fi:n tammikuun katsotuimmat automerkit 2019

1.Mercedes-Benz
2. BMW
3. Volkswagen
4. Audi
5. Nissan
6. Volvo
7. Skoda
8. Infiniti
9. Toyota
10. Ford

Kamux.fi:n tammikuun katsotuimmat bensiiniautot

1. Mercedes-Benz, C-sarja
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Volkswagen Golf
4. Ford Focus
5. Volkswagen Passat
6. Audi A6
7. Audi A4
8. BMW 320
9. Skoda Octavia
10. Toyota Avensis

Kamux.fi:n tammikuun katsotuimmat dieselautot

1. Mercedes-Benz, E-sarja
2. Mercedes-Benz, C-sarja
3. Audi A6
4. Audi A4
5. Volkswagen Passat
6. Volvo V70
7. BMW 320
8. BMW 520
9. Skoda Octavia
10. BMW 530

8d194d503baa68e2_800x800ar.jpg