FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Andy Rietschel nimitetty Kamux Ruotsin maajohtajaksi

15.11.2023

Kamux Oyj, pörssitiedote, 15.11.2023 klo 13.00

Andy Rietschel nimitetty Kamux Ruotsin maajohtajaksi

Andy Rietschel (46, MDA) on nimitetty Kamux Ruotsin maajohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen. Rietschel aloittaa Kamuxilla 15.12.2023, ja Kerim Nielsen, joka jatkaa nykyisessä tehtävässään vuoden loppuun asti, osallistuu aktiivisesti hänen perehdyttämiseensä. Andy Rietschelin asemapaikkana on Kamuxin toimipiste Upplands Väsbyssä, Ruotsissa, ja hän raportoi toimitusjohtaja Tapio Pajuharjulle.

Rietschel siirtyy Kamuxille XPENG Ruotsin palveluksesta, missä hän on toiminut varatoimitusjohtajana ja sitä ennen myyntijohtajana. Ennen XPENGiä Rietschel on tehnyt pitkän uran Teslan palveluksessa aloittaen Teslan ensimmäisenä työntekijänä Ruotsissa ja edeten aina myymäläpäälliköstä Ruotsin, Tanskan ja Suomen yritysmyynnin johtajaksi. Aiemmin hän on perustanut sähköautoihin keskittyvän konsulttipalvelu Easycharge AB:n.

Toimitusjohtaja Tapio Pajuharju: ”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Andy Rietschelin tervetulleeksi Kamuxille. Ruotsi on meille tärkeä kasvumarkkina, ja on hienoa saada Ruotsin liiketoimintojemme johtoon kokenut autokaupan ammattilainen. Andyllä on myös vahvat näytöt menestyvien tiimien rakentamisesta ja liiketoiminnan tuloksellisesta kasvattamisesta. Lisäksi hän tuo johtoryhmäämme arvokasta kokemusta sähköautoista, sähköautokaupasta sekä monikanavaisen liiketoiminnan rakentamisesta. Haluan myös kiittää Kerim Nielseniä lämpimästi Kamux Ruotsin maajohtajan tehtävän hoitamisesta täysipainoisesti loppuun saakka.”

Andy Rietschel: ”Olen erittäin innoissani, että pääsen Kamuxin tiimiin jatkamaan käytettyjen autojen markkinoiden mullistamista Ruotsissa ja johtamaan paikallisen tiimin menestykseen. Heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien oli selvää, että Kamuxilla ja minulla oli sama näkemys siitä, miten asiat viedään seuraavalle tasolle, ja olen ylpeä saadessani työskennellä niin vahvan tiimin kanssa.”

1.1.2024 alkaen konsernin johtoryhmän jäsenet ovat:
Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja;
Marko Lehtonen, talous, riskit, IR & viestintä ja juridiikka;
Jani Koivu, Suomen maajohtaja;
Andy Rietschel, Ruotsin maajohtaja;
Martin Verrelli, Saksan maajohtaja;
Aino Hökeberg, markkinointi ja liiketoimintakonsepti;
Jarkko Lehtismäki, Chief Digital Officer;

Marjo Nurmi, ihmiset, kulttuuri ja vastuullisuus;
Juha Saarinen, ostot, logistiikka ja HUB; ja
Vesa Uotila, strategia, innovaatiot, data ja analytiikka.

Lisätietoja:
Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. 050 577 4200
Marjo Nurmi, henkilöstöjohtaja, puh. 050 632 16

 

Kamux Oyj
Konserniviestintä

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on perustamisensa jälkeen myynyt jo yli 500 000 käytettyä autoa, joista 62 922 autoa vuonna 2022. Kamuxin liikevaihto oli 968,7 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja yhtiön palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 883 henkilöä. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.kamux.com