FIN | ENG

Vastuuvapauslauseke

Missä maassa asut?

Missä maassa oleskelet juuri nyt?

Jatka

Vastuuvapauslauseke

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn vuoksi. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ SE OLISI LAINVASTAISTA.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa, eivätkä ne muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa tai hankkia Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa se olisi kyseisen maan lakien tai määräysten vastaista.

Tämä materiaali ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeita, oikeuksia tai muita arvopapereita ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä arvopapereita saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ole rekisteröity tai vapautettu rekisteröinnistä kyseisen lain mukaisesti.

Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettua saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin, Etelä-Afrikan tai Singaporen ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai asetukset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Tässä esitetyt tiedot toimitetaan ja ne on suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneen Kuningaskunnan vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act) (Financial Promotion) vuoden 2005 määräyksen (Order 2005) (“Määräys”) 19(5) artiklan mukaisille sijoitusalan ammattilaisille tai (iii) Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille yhtiöille, joilla on korkea varallisuusasema (high net worth entity), taikka muille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti kommunikoida (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä “asiaankuuluvat tahot”). Kaikki tähän tiedotteeseen liittyvä sijoitustoiminta on tarkoitettu ainoastaan asiankuuluvien tahojen saataville ja siihen tulee ryhtyä vain asiaankuuluvien tahojen kanssa. Kenenkään, joka ei ole asiaankuuluva taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostun toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistan, että asuinpakkani ei ole enkä tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Singaporessa tai millään muulla alueella, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Hyväksyn En hyväksy

Kamux Oyj: KAMUXIN JOHTORYHMÄ VAHVISTUU: JENNIE STENBOM NIMITETTY HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

11.09.2018

KAMUX OYJ                   PÖRSSITIEDOTE             11.9.2018 klo 12.00

 

KAMUXIN JOHTORYHMÄ VAHVISTUU: JENNIE STENBOM NIMITETTY HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

Kamux on nimittänyt Jennie Stenbomin (KM, s. 1975) Kamuxin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Stenbom tulee vastaamaan yhtiön strategisesta henkilöstöjohtamisesta, henkilöstön ja organisaation kehittämisestä sekä henkilöstöprosesseista koko konsernissa. Stenbomilla on monipuolinen tausta henkilöstöjohtamisen vastuualueista vähittäiskaupassa ja teollisuudessa. Stenbom siirtyy Kamuxille Kesko-konsernista, jossa hän on viimeksi toiminut kansainvälisen rakentamisen ja talotekniikan divisioonan Senior Vice President, People and Culture -tehtävässä.  Stenbom aloittaa tehtävässään 1.10.2018.

”Strategiamme ytimessä on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Panostamme vahvasti henkilökuntamme koulutukseen erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, ja siksi henkilöstön kehittyminen ja työssäviihtyminen ovat Kamuxille erittäin tärkeitä. Jennie Stenbomin vahva osaaminen kansainvälisestä henkilöstöjohtamisesta, osaamisen kehittämisestä sekä muutoshankkeista vähittäiskauppa- ja ketjuliiketoimintaympäristöissä tukevat Kamuxin kasvutavoitteiden saavuttamista”, toimitusjohtaja Juha Kalliokoski sanoo.

”Kamux on ainutlaatuinen yhtiö, jonka kasvutarinaan ja kansainvälistymiseen tahdon tuoda mukaan oman kokemukseni ja osaamiseni. Yhtiössä elää yrittäjähenkisyys, tekemisen ja eteenpäin menemisen tahto, jotka tunnistan myös omaa työskentelyäni ohjaaviksi asioiksi. Tunnusomaista Kamuxille on jokaisen kamuxlaisen mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehittymiseen oman työn kautta. Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta olla rakentamassa yhtiön tulevaisuutta”, Jennie Stenbom kertoo.

Kamux Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki toimii henkilöstöjohtajana siihen saakka, kunnes Stenbom aloittaa tehtävässään. 

 

Kamux Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski

Puh. 050 544 5538

Kamux Oyj on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Ensimmäinen Kamux-autoliike aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja yhtiöllä on tällä hetkellä 43 autoliikettä Suomessa, yksitoista Ruotsissa ja kaksi Saksassa. Yhtiö on myynyt perustamisensa jälkeen yli 180 000 käytettyä autoa, joista 40 957 autoa vuonna 2017. Kamuxin liikevaihto nousi 454,9 miljoonaan euroon vuonna 2017. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 418 henkilöä vuonna 2017. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.kamux.com