Kamux logo
FI
FI EN
>Kamux Oyj Meistä Strategia

Kamux päivittää strategian ja taloudelliset tavoitteet alkuvuonna 2024. 

Strategia kaudelle 2021–2023

Kamux tavoittelee kunnianhimoista kasvuloikkaa ja liikevaihdon miltei kaksinkertaistamista

Strategiaamme määrittää liikevaihdon vahva kasvattaminen, sen miltei kaksinkertaistaminen vuosina 2021–2023. Markkina tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden laajentumiseen ja kasvuun. Kannattavuuden kehitys rakentuu strategiakauden aikana liiketoiminnan kasvulle ja skaalautuvuudelle.

Visio

Kamuxin visio on olla Euroopan ykkönen käytettyjen autojen vähittäiskaupassa.

Strategian painopistealueet 2021–2023

Monikanavainen asiakaskokemus ja palvelut

Tavoitteenamme on saumaton monikanavainen asiointi sekä markkinoiden paras digiostopolku. Hyödynnämme asiakaspalvelussa konseptimme vahvuuksia, kuten ristiinmyyntiä.

Asiakaslupauksemme keskiössä ovat edulliset hinnat ja luottamus. Kehitämme uusia palveluita asiakaslähtöisesti.  

Tehokkaat prosessit ja skaalautuvuus

Tehostamme ja teollistamme prosessejamme sekä logistiikkaamme. Avaamme jatkossa vähemmän mutta isompia myymälöitä. Kehitämme autojen tarkastuksia ja autoihin liittyvää prosessointia. Pidämme kiinteät kulut jatkossakin alhaisina.

Datan hyödyntäminen ja tiedolla johtaminen

Datan ja analytiikan tuella johdamme myyntiä, ostoa ja hinnoittelua. Hyödynnämme dataa myös asiakkaan ostokokemuksen kehittämisessä, erityisesti verkkoasioinnissa. Ohjaamme ostojamme yhdistämällä ajantasaisen tiedon kysynnästä ja tarjonnasta kattavaan tietoomme eri automalleista.

Kyvykkyyksien kehittäminen ja jatkuva oppiminen

Kehitämme systemaattisesti kyvykkyyksiämme tukeaksemme strategisia tavoiteitamme. Teemme merkittäviä panostuksia henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen sekä urapolkuihin kaikilla organisaatiotasoilla.

Osaketietoa

Lue lisää

Hallinnointi

Lue lisää

Palkitseminen

Lue lisää

Riskienhallinta ja valvonta

Lue lisää