Kamux logo
FI
FI EN
>Kamux Oyj Osake Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhteet

Kamuxin sijoittajasuhteiden keskeisenä periaatteena on antaa markkinoille säännöllisesti luotettavaa, ymmärrettävää, ajantasaista ja vertailukelpoista tietoa yhtiöstä sekä varmistaa, että kaikilla markkinaosapuolilla on mahdollisuus saada julkistettavat tiedot yhdenvertaisesti, tasapuolisesti ja samanaikaisesti.

Kamuxin sijoittajasuhdetoiminto palvelee analyytikoita ja sijoittajia sekä koordinoi sijoittajatapaamisia ja -tapahtumia. Sijoittajaviestinnässä pyritään täsmällisyyteen, läpinäkyvyyteen ja korkealuokkaiseen palveluun.

Kamux noudattaa hiljaisen jakson periaatetta ennen säännöllisesti julkistettavia taloudellisia raportteja. Poikkeuksena tähän sääntöön ovat yhtiökokous (jos pidetään hiljaisen jakson aikana) ja merkittävään liiketoimeen ja siitä viestimiseen liittyvän pörssitiedotteen julkaiseminen. Hiljainen jakso alkaa 30 päivää ennen seuraavan taloudellisen raportin julkistuspäivää. Hiljaisen jakson aikana yhtiö ei kommentoi raportoimattoman eikä kuluvan neljänneksen liiketoiminnan näkymiään. Yhtiö ei hiljaisen jakson aikana myöskään tapaa analyytikkoja tai sijoittajia eikä esiinny pääomamarkkinoihin liittyvissä tilaisuuksissa. Hiljainen jakso päättyy konsernin tilinpäätöstiedotteen, puolivuosikatsauksen tai osavuosikatsauksen julkistamiseen.

Tapaamispyynnöt ja tiedustelut

Voit ottaa meihin yhteyttä ir@kamux.fi

tai

Katariina Hietaranta, viestintäjohtaja
etunimi.sukunimi@kamux.fi
puh. 050 557 6765

Hiljaiset jaksot vuonna 2024:

31.1.-29.2.2024

17.4.-16.5.2024

17.7.-15.8.2024

9.10.-7.11.2024

Toimintaympäristö ja trendit

Lue lisää

Avainluvut

Lue lisää

Kamux sijoituskohteena

Lue lisää

Hallinnointi

Lue lisää