Kamux logo
FI
FI EN
>Kamux Oyj Tiedotteet ja julkaisut Tiedotteet

Jukka Havia nimitetty Kamuxin talousjohtajaksi

Kamux Oyj, pörssitiedote, 7.12.2023 klo 16.30

Jukka Havia nimitetty Kamuxin talousjohtajaksi

Jukka Havia (54, KTM) on nimitetty Kamuxin talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 17.1.2024 alkaen. Havian asemapaikkana on Kamuxin toimipiste Espoossa, ja hän raportoi toimitusjohtaja Tapio Pajuharjulle. Havian aloittaessa 17.1.2024 yhtiön nykyinen talousjohtaja Marko Lehtonen jättää paikkansa konsernin johtoryhmässä. Lehtonen kuitenkin jatkaa yhtiön palveluksessa aiemmin ilmoitetun mukaisesti 23.2.2024 saakka ja osallistuu Havian perehdyttämiseen.

Havia siirtyy Kamuxille Evacin palveluksesta, missä hän on toiminut konsernin talousjohtajana. Ennen Evacia hän on työskennellyt mm. Ramirentin talousjohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena, sekä Tikkurilan ja Ruukki Groupin talousjohtajana.

Toimitusjohtaja Tapio Pajuharju: ”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Jukka Havian tervetulleeksi Kamuxille. Jukalla on laaja kokemus tuloksellisesta talousjohtamisesta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta ja monialaisten kansainvälisten tiimien johtamisesta. Jukka pääsee myös perehtymään alaan nopeasti aloittaessaan tehtävässään jo tammikuun 17. päivä. Haluan myös kiittää Marko Lehtosta talousjohtajan tehtävän hoitamisesta täysipainoisesti loppuun saakka.”

Jukka Havia: ”On kunnia päästä osaksi Kamuxin menestystarinaa, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, edelläkävijyys ja arvonluontimahdollisuudet. Haluan olla mukana Kamuxn kannattavan kasvun rakentamisessa yhdessä Kamuxin ammattilaisten kanssa.”

Edellä mainitun muutoksen seurauksena konsernin johtoryhmän jäsenet ovat:
Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja;
Jukka Havia, talous, riskit, IR & viestintä ja juridiikka (17.1.2024 alkaen);
Marko Lehtonen, talous, riskit, IR & viestintä ja juridiikka (17.1.2024 saakka);

Jani Koivu, Suomen maajohtaja;
Kerim Nielsen, Ruotsi maajohtaja (31.12.2023 saakka);
Andy Rietschel, Ruotsin maajohtaja (1.1.2024 alkaen);

Martin Verrelli, Saksan maajohtaja;
Aino Hökeberg, markkinointi ja liiketoimintakonsepti (1.1.2024 alkaen);
Jarkko Lehtismäki, Chief Digital Officer;

Marjo Nurmi, ihmiset, kulttuuri ja vastuullisuus;
Juha Saarinen, ostot, logistiikka ja HUB; ja
Vesa Uotila, strategia, innovaatiot, data ja analytiikka.

Lisätietoja:
Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. 050 577 4200
Marjo Nurmi, henkilöstöjohtaja, puh. 050 632 16

 

Kamux Oyj
Konserniviestintä

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 78 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on perustamisensa jälkeen myynyt jo yli 500 000 käytettyä autoa, joista 62 922 autoa vuonna 2022. Kamuxin liikevaihto oli 968,7 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja yhtiön palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 883 henkilöä. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.kamux.com