Kamux logo
FI
FI EN
>Kamux Oyj Tiedotteet ja julkaisut Tiedotteet

Kamux laajentaa myymäläverkostoaan Saksassa

Kamux Oyj, lehdistötiedote, 26.4.2024 klo 11.00

Kamux laajentaa myymäläverkostoaan Saksassa

Käytettyjen autojen monikanavaiseen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa myymäläverkostonsa kasvattamista Saksassa ja avaa uuden myymälän Lounais-Saksassa sijaitsevaan Siershahniin toukokuussa 2024. Uusi myymälä sijaitsee Kamuxille uudella alueella lähellä Koblenzia, Bonnia, Wiesbadenia ja Mainzia. Siershahnin myymälän avaamisen jälkeen Kamuxilla on Saksassa yhteensä 10 myymälää.

”Jatkamme myymäläverkostomme kasvattamista Pohjois-Saksan ja Hampurin alueen ulkopuolella, keskittyen erityisesti alueisiin, joilla on tiheä autokanta ja hyvä käytettyjen autojen kysyntä. Näin pystymme jatkossa palvelemaan entistä suurempaa joukkoa sekä ostavia että myyviä asiakkaita ja parantamaan brändimme tunnettuutta Saksassa. Rheinland-Pfalzin osavaltiossa, jossa Siershahn sijaitsee, on tällä hetkellä Saksan toiseksi tihein autokanta ja lähellä on useita isoja kaupunkeja, joten alue on meille erinomainen”, sanoo Martin Verrelli, Kamux Saksan toimitusjohtaja.

Siershahniin avattava myymälä sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn moottoritien välittömässä läheisyydessä alueella, jossa on useita autoalan liikkeitä ja muita myyymälöitä, sekä Kölnin ja Frankfurtin välisen suurnopeusjunaradan Montaubarin asema. Uusi myymälä on myös kohtuullisen matkan päässä noin vuosi sitten avatusta Dürenin myymälästä, mikä tehostaa logistiikkaa ja helpottaa uuden myymälän toimintojen tukemista myös varsinaisen avausvaiheen jälkeen. Myymälän alueelle mahtuu noin 150 autoa.

Kattava myymäläverkosto on olennainen osa Kamuxin monikanavakonseptia, jossa asiakkaat voivat valita heille sopivimman tavan asioida ja yhtiön koko autovalikoima on saatavilla kaikissa kanavissa kaikissa toimintamaissamme. Myymäläverkosto myös sujuvoittaa koeajojen ja autojen toimitusten järjestämistä digitaalisten kanavien kautta asioiville asiakkaille, samoin kuin vaihtoautojen vastaanottoa.

Lisätietoja:
Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. 050 577 4200
Katariina Hietaranta, viestintäjohtaja, puh. 050 557 6765

Kamux Oyj
Konserniviestintä

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyihin autoihin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on perustamisensa jälkeen myynyt jo yli 500 000 käytettyä autoa, joista 68 257 autoa vuonna 2023. Kamuxin liikevaihto oli 1 002 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja yhtiön palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 885 henkilöä. Kamux Suomelle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.kamux.com