Kamux logo
FI
FI EN
>Kamux Oyj Tiedotteet ja julkaisut Tiedotteet

Muutos Kamuxin johtoryhmässä: kehitysjohtaja Vesa Uotila lopettaa Kamuxin palveluksessa

Kamux Oyj, pörssitiedote, 5.7.2024 klo 15.00

Muutos Kamuxin johtoryhmässä: kehitysjohtaja Vesa Uotila lopettaa Kamuxin palveluksessa

Kamux Oyj:n kehitysjohtaja ja johtoryhmän jäsen Vesa Uotila on päättänyt lopettaa Kamuxin palveluksessa siirtyäkseen pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capitalin osakkaaksi. Uotila jatkaa nykyisessä tehtävässään ja johtoryhmän jäsenä 7.8.2024 saakka, minkä jälkeen hän toimii yhtiön neuvonantajan roolissa vuoden 2024 loppuun saakka.

Toimitusjohtaja Tapio Pajuharju: ”Haluan kiittää Vesaa erittäin lämpimästi hänen pitkäaikaisesta ja arvokkaasta työstään monissa eri rooleissa Kamuxilla vuodesta 2011 alkaen. Toivotan Vesalle kaikkea hyvää jatkossa.”

Konsernin johtoryhmän jäsenet ovat:

Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja;

Jukka Havia, talousjohtaja

Jani Koivu, toimitusjohtaja, Kamux Suomi;

Andy Rietschel, toimitusjohtaja, Kamux Ruotsi;

Martin Verrelli, toimitusjohtaja, Kamux Saksa;

Aino Hökeberg; markkinointi- ja konseptijohtaja;

Jarkko Lehtismäki, Chief Digital Officer;

Marjo Nurmi, henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja;

Juha Saarinen, ostojohtaja (8.7.2024 saakka); ja

Vesa Uotila, kehitysjohtaja (7.8.2024 saakka)

Lisätietoja:

Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. 050 577 4200

Marjo Nurmi, henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja, puh. 050 632 16

Kamux Oyj

Konserniviestintä

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyihin autoihin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 78 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on perustamisensa jälkeen myynyt jo yli 500 000 käytettyä autoa, joista 68 257 autoa vuonna 2023. Kamuxin liikevaihto oli 1 002 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja yhtiön palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 885 henkilöä. Kamux Suomelle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.kamux.com